Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Schillerovou srovnávají s Shopaholicadel: Když jsem ji viděla, řekla jsem si panebože, smála se

+ Dalších 6 fotografií

Exministryně financí Alena Schillerová (ANO) je aktivní na TikToku. Některá jména z řad influencerů jí proto nejsou neznámá. "Sleduju třeba Dima," prozradila v pořadu Extra Host. Následně se vyjádřila i ke kontroverzní influencerce Shopaholicadel. "Porovnávali nás hejtři. Já ji moc nesleduju, ale když jsem si přečetla mezi hejty to porovnání, tak jsem se šla podívat a říkala jsem si panebože," řekla politička se smíchem.

Alena Schillerová (ANO) se už nějakou dobu snaží lovit příznivce na sociálních sítích. Aktivní je i na síti pro mladé - TikToku. "Já jsem už jako ministryně financí propadla Instagramu a už tehdy jsem si říkala, že to budu dělat jinak. Inspirovala jsem se i v zahraničí. Většina těch nápadů je mých. Třeba když ležím v posteli, tak mě to napadne a sdílím to do skupiny. Máme takový mini tým. Pomáháme i Kláře Dostálové," vysvětlila Schillerová v pořadu Extra Host.

TikToku však zpočátku příliš nevěřila. "TikTok, to byl opravdu pokus omyl. Před rokem jsem se rozhodla, že tam vstoupím. Vůbec jsem tomu nevěřila, ale mělo to raketový start, vůbec jsem to nechápala," vzpomíná politička.

Alena Schillerová o Shopaholicadel 

Následně se Schillerová vyjádřila k tomu, jestli sama nějaké influencery sleduje. "Sleduju třeba Dima," prozradila. Politička se vyjádřila i ke kontroverzní influencerce Shopaholicadel. "Porovnávali nás hejtři. Já ji moc nesleduju, ale když jsem si přečetla mezi hejty to porovnání, tak jsem se šla podívat a říkala jsem si panebože," uvedla Schillerová se smíchem.

Doporučené video: Celý rozhovor s Alenou Schillerovou

Sama prý nedokáže chování Shopaholicadel posoudit. "Viděla jsem toho málo, je to takové hodně extravagantní. Pokud to není něco nemorálního nebo nevkusného, tak ať si každý dělá, co chce," myslí si.

Pravidelně však influencery na sociálních sítích nesleduje. "Já na to nemám čas, když to na mě někde vyskočí nebo když někdo o někom mluví, tak se jdu podívat ze zájmu, nebo když mi někdo něco ukáže, ale jinak jsem plně pohlcena prací," vysvětlila.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy